Ruimtes delen?

Wil je een ruimte delen in je woonproject of in je co-workingspace? Onze software neemt alle technische en administratieve zaken uit handen.

Waarom ruimtes delen in je woonproject?

In de nabije toekomst, zullen we allemaal kleiner moeten gaan wonen. Vooral in de steden moet elke vierkantemeter goed besteed worden. Maar kleiner wonen wilt niet zeggen dat we moeten inleveren op comfort. Door ruimtes met elkaar te delen, kunnen je bewoners toch op een betaalbare manier leven in de stad van hun dromen, zonder in te perken op comfort.

Enkele voorbeelden

Hobby kamer

Een hobby uitvoeren op een appartement is vaak moeilijk. Denk hierbij aan een handige Harry die graag wat bijklust of een gepassioneerde gitarist die ‘s avonds graag een paar akkoorden speelt. Je kan deze kamers dan zo ontwerpen, dat andere bewoners hier geen last van hebben.

Bureau

Overdag geconcentreerd werken zonder afleiding? ‘s Avonds laat nog een conference call zonder je medebewoners wakker te houden? Of zelfs een klant die wilt langs komen en jij hebt geen tijd meer om je appartement op te ruimen. Een bureauruimte op het einde van de gang is daarvoor dé oplossing.

Dakterras

Veel mensen wonen niet graag op een appartement, omdat ze graag buiten zitten. Een klein balkon is leuk om te ontspannen na een lange werkdag, maar om vrienden te ontvangen of een verjaardag te vieren is dit net iets te klein. Daarom is een gedeeld dakterras een ideale oplossing.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Denk hierbij aan gastenkamer die ingeboekt kan worden, als vrienden van bewoners een glaasje te veel op hebben. Er zijn nog zo veel andere mogelijkheden mogelijk. Heb je zelf een idee welke ruimte je wilt delen, neem dan zeker contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Wat kan onze applicatie?

Benieuwd naar de features van onze applicatie? Ontdek ze hieronder.

Bookingsflow

De software neemt alle administratieve rompslomp op zich. Van het registreren van de boeking door de gebruiker tot tot de betaling er van.

Snel & Veilig

Het maken van een boeking kan snel en veilig gebeuren door het gebruik van de vingerafdruk of gezichtsherkenning, zo weten wij dat jij het bent.

Openen & sluiten

De sleutels van vandaag op één plaats. Het openen en sluiten gaat voortaan via je mobiele telefoon dus nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.

Betalingen

Tijdens het registreren koppel je een betaalkaart aan je account. Op het einde van de maand wordt het totaalbedrag van de boekigen afgeschreven.

Samenwerken?

We bekijken graag hoe we ook voor jullie een autodeeloplossing kunnen uitwerken en
hoe we elkaar kunnen versterken.