Parkeerplaatsen delen?

Ken je het probleem? Parkeerplaatsen die overdag leeg zijn en ‘s avonds vol? Of bij bedrijven net andersom? Bij Tapazz bieden wij hiervoor een oplossing.

Benut de parkeerplaatsen optimaal

Door de parkeerplaatsen te delen met elkaar, maak je optimaal gebruik van je parking. Klanten kunnen dan overdag makkelijk een parkeerplaats vinden en ‘s avonds hebben de bewoners terug hun eigen plaatsje. Onze software regelt alle administratieve rompslomp en onze hardware kan gekoppeld worden met de slagbomen of de garagepoort.

Wat kan onze applicatie?

Benieuwd naar de features van onze applicatie? Ontdek ze hieronder.

Bookingsflow

De software neemt alle administratieve rompslomp op zich. Van het registreren van de boeking door de gebruiker tot tot de betaling er van.

Snel & Veilig

Het maken van een boeking kan snel en veilig gebeuren door het gebruik van de vingerafdruk of gezichtsherkenning, zo weten wij dat jij het bent.

Openen & Sluiten

De sleutels van vandaag op één plaats. Het openen en sluiten gaat voortaan via je mobiele telefoon dus nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.

Betalingen

Tijdens het registreren koppel je een betaalkaart aan je account. Op het einde van de maand wordt het totaalbedrag van de boekigen afgeschreven.

Samenwerken?

We bekijken graag hoe we ook voor jullie een autodeeloplossing kunnen uitwerken
en hoe we elkaar kunnen versterken.